theta healing

dec 4, 2020 | Inspirerend helen | 0 Reacties

Theta healing: oude patronen loslaten zodat je kan zijn wie je echt bent

Geschreven door De redactie

Theta healing is een methode die zich richt op het loslaten van diepgewortelde overtuigingen en blokkades. Deze overtuigingen, of je je er nu bewust van bent of niet, houden je op één of andere manier tegen in je leven.

Hoe werkt theta healing?

Theta healing is een techniek die uitgevonden werd door Vianna Stibal, een spirituele leraar. Toen zij werd getroffen door een ernstige vorm van botkanker stelde ze zichzelf in een meditatie de vraag hoe ze van haar ziekte kon genezen. Ze kreeg toen de technieken door die we nu kennen als Theta healing en op die manier genas ze zichzelf van kanker.

Theta healing is een manier van genezen die al werd toegepast in de oudheid. We hebben allemaal positieve en negatieve ervaringen in ons leven. Door de positieve ervaringen ontwikkelen we onze talenten, maar we hebben ook negatieve ervaringen die sporen nalaten in onze ziel en ons op die manier belemmeren in wie we echt willen zijn. Je overtuigingen kunnen je kracht geven, maar ze kunnen ook zorgen voor blokkades.

De Theta healer gaat door middel van meditatie contact maken met wie jij bent. Van hieruit gaan jullie samen op energetisch niveau werken aan de overtuigingen die je graag wilt veranderen. De negatieve ideeën worden met jouw toestemming vervangen door positieve ideeën. De verandering voel je meestal meteen. Je voelt je lichter, meer opgeruimd en je krijgt meer energie.

Creëer het leven dat je wilt

De wet van de aantrekking speelt een belangrijke rol in ons leven. Deze wet houdt in dat je zelf het leven kan creëren dat jij wilt door het duidelijk te visualiseren en erin te geloven. Wat veel mensen echter uit het oog verliezen als ze iets willen manifesteren is dat ze bepaalde onbewuste overtuigingen hebben die de manifestatie in de weg staan. Meestal ben je je hier niet eens van bewust.

Stel je voor dat je financiële overvloed wilt manifesteren, maar dat je diep vanbinnen het idee hebt dat je het niet waard bent of dat je dit niet verdient. Je gaat die financiële vrijheid dan nooit kunnen realiseren. Je moet immers eerst werken aan de bewuste of onbewuste ideeën die je over jezelf hebt.

Er zijn verschillende manieren en technieken die je kunnen helpen met het loslaten van negatieve overtuigingen. Affirmaties zijn een populaire techniek. Als je elke dag een aantal mantra’s herhaalt, ook al geloof je ze op dat moment nog niet, gaan deze na een tijdje doordringen tot het onbewuste deel van je hersenen. Dit is echter een proces van lange duur.

De Theta healer werkt samen met jou aan deze vastgeroeste overtuigingen en haalt ze meteen weg. Op die manier kan jij veel vlotter het leven creëren dat je echt wilt omdat je niet meer wordt gehinderd door blokkades in jezelf.

In het filmpje hieronder laat Anna Kitney je kennis maken met Theta healing.

Meer weten?

Theta healing: welk oud patroon wil jij helen

Wetenschappelijke kijk op Thetahealing

Ervaringen met Theta healing

Wil jij ook op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in op de High Vibes nieuwsbrief en ontvang max 2 keer per maand onze inspiraties in je mailbox.

Recente blogs

Inspirerend leven
Inspirerend helen
Inspirerend eten
Inspirerend werken

Wil jij ook op de hoogte blijven?

Wil jij graag weten wanneer er nieuwe blogs, nieuwe interviews of andere leuke dingen verschijnen? Schrijf je dan in op de High Vibes nieuwsbrief en ontvang max 2 keer per maand onze inspiraties in je mailbox.