nov 14, 2020 | Inspirerend leven | 0 Reacties

Een ontmoeting met Akasha energie

Geschreven door De redactie

Wat is Akasha? 

Akasha wordt een alles verbindend kosmisch veld of energetische opslagplaats genoemd. Het is het universele geheugen waarin alle ervaringen van alles en iedereen, heden of toekomst opgeslagen zijn. Er bestaan zelfs wetenschappelijke experimenten die het bestaan van de Akasha aantonen als een fijnstoffelijke energie waaruit alles is opgebouwd. Het is een dimensie waarin de vibratie van elke ziel en zijn ervaringen is opgeslagen, maar dus evengoed alle gebeurtenissen, gedachten en daden. Pfioew wat een beschrijving denk je nu? Klopt, het is dan ook heel moeilijk om zoiets te beschrijven in concrete termen. 

Wat kan je ermee doen? 

Nu we een iets beter beeld hebben van wat Akasha energie dan zoal inhoudt, kunnen we een stapje verder gaan en de vraag stellen, wat zijn we daar nu mee? Wel, het opvallende van Akasha energie is dat iedereen in rechtstreekse verbinding kan komen met Akasha. Het is continu voor iedereen beschikbaar. Sommige gevoelige mensen zijn zich daar bewust van, zij voelen dat Akasha een deel van  hun bewustzijn is. Maar Akasha werkt het vaakst mee in ons onderbewustzijn. Je ontmoet bijvoorbeeld iemand nieuw, vaak heb je meteen het gevoel of er een klik is of juist niet. Je onderbewustzijn haalt in dit geval positieve of negatieve herinneringen naar boven rond die persoon, zelfs al heb je die persoon nog nooit gezien. In een vorig leven kan dat wel het geval geweest zijn, ook die herinneringen zijn opgeslagen en kan je dus bewust of onbewust ophalen. 

Waar kan je Akasha ‘tegenkomen’ in het alledaagse leven?

Heb je ooit al eens een nieuwe plek bezocht, waarvan je meteen voelde dat je er precies al eens eerder geweest was? Misschien was dit wel een herinnering uit een vorig leven en was je inderdaad al eens eerder op deze plek geweest. Of ben je misschien wel eens tijdens het wandelen opeens geconfronteerd met een onaangenaam gevoel, alsof je ergens tegen was gelopen, ook al stond er niets? Een muurtje kan er misschien nu niet meer staan, maar de energie kan nog steeds aanwezig zijn, waardoor jij nog steeds dat gevoel ervoer dat je ergens tegen liep. 

Zelfs in je dromen speelt Akasha een rol. Heb je wel eens een droom gehad die later ook uitkwam? Of zelfs een soort bewust visioen? Yes, natuurlijk is dat mogelijk want al die informatie is opgeslagen in een dimensie waar tijd en ruimte onbekend zijn, Akasha. 

Soms komt er opeens iets in je op, een woord, een persoon, een beeld, probeer aandacht te besteden aan die tekens want er kan een belangrijke boodschap achter zitten voor jou. Sta open voor wat je oppikt, bewust of onbewust. Akasha voel je in het diepste van jezelf. 

Wow, dat gaat je petje te boven? 

Uiteraard is het heel normaal dat kosmische velden en energetische opslagplekken niet voor iedereen even makkelijk te bevangen zijn. Het goede nieuws is dat je alleszins geen helderziende moet zijn om met Akasha in aanraking te komen. Paranormaal begaafden, helderzienden en gevoelige mensen kunnen dit vaak makkelijker kanaliseren. Je moet namelijk in het diepste van jezelf graven om het te kunnen voelen. Maar denk aan bovenstaande voorbeelden en probeer je vanaf nu bewust te worden van de ervaringen en gevoelens die je beleeft. Ik ben er zeker van dat je de kracht van Akasha snel zal ontmoeten!

Dit is slechts een tipje van de sluier die we hier oplichten in dit artikel. Wil je je graag verder verdiepen? Hier zijn alvast enkele sites waar je kan starten:

https://www.happinez.nl/spiritualiteit/dit-wil-je-weten-over-akasha-energie/
https://www.daishadewijs.nl/akasha-kronieken-een-alles-verbindend-kosmisch-veld/
https://www.haarluistertuin.nl/akasha-reading

Wil jij ook op de hoogte blijven?

Wil jij graag weten wanneer er nieuwe blogs, nieuwe interviews of andere leuke dingen verschijnen? Schrijf je dan in op de High Vibes nieuwsbrief en ontvang max 2 keer per maand onze inspiraties in je mailbox.